Information
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få del i alle de gode tilbud!
Bodum Chambord Tekande Krom 1L Vis stor størrelse

Bodum Chambord Tekande Krom 1L

Bodums klassiske Chamborg tebrygger giver fuld kontrol over brygnings processen. 

 

Tekanden har en kapacitet på 1L og er fremstillet med et klassisk krom låg og ramme.


• Perfekt til løse teblade eller teposer 

Flere detaljer

599,95 DKK

 Stk.

44-1922-16-6

Leveringstid: 1-2 hverdage

Anbefalet tilbehør

 • Kusmi Te Prince Vladimir

  185,00 DKK

  Blanding af sort te fra Kina, tilsat aromatiske citrusfrugter, vanille og krydderier. En Kusmi te, der simpelthen er for god til, at gå glip af!

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Kusmi Te Earl Grey

  185,00 DKK

  Kinesisk sort te aromatiseret med bergamot og citrusfrugter fra Kina. Earl Grey er uden tvivl verdens mest populære aromatiserede sorte te. Earl Grey er navngivet efter, den britiske skaber og premierminister Charles Grey.

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Kusmi Te Sweet Love

  209,00 DKK

  Med Kusmi Te Sweet Love får du en sød, delikat og krydret blanding af kinesisk sort te, kardemommekapsler, lakridsrod, guarana frø, pink pebberkorn og krydderier.

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Kusmi Te Boost

  209,00 DKK

  Kusmi Te Boost er en grøn te, blandet med maté, kanel, ingefær og kardemomme. Teen har en stærk, opvarmende smag og er den perfekte opkvikkende te. Tilhængere af naturlige wellness-produkter kan bruge denne blanding som "kur" til, at genvinde deres normale energi niveauer.

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Kusmi Brunch Te Pakke

  199,00 DKK

  Dette et nøje udvalgt sæt af fem blandinger i 25g dåser, der vil stå godt til din brunch. Pakken er det ideelle valg for alle dem, der gerne vil opleve traditionelt te af den fineste kvalitet for sig selv, eller at introducere dem til en anden.

  Vis

  Tilføj til kurv

4 produkter i den samme kategori
Forrige
 • Nordic Sense Tekande 1,5L Støbejern

  Nordic Sense tekanden er en kratig og smuk tekande med en kapacitet på 1,5L. Nordic Sense tekanden er en smuk tekande, der vil pynte på ethvert bord!

  View
 • Stelton Emma termokande - te, 1 l. blå

  Emma te-termokanden vinker definitivt farvel til bitter te - det indbyggede smart-filter lukkes med et twist, så teen stopper med at trække. Filteret gør, at tebladene behøver først at blive fjernet, når teen er drukket.

  View
 • Stelton Emma termokande - te, 1 l. grå

  Emma te-termokanden vinker definitivt farvel til bitter te - det indbyggede smart-filter lukkes med et twist, så teen stopper med at trække. Filteret gør, at tebladene behøver først at blive fjernet, når teen er drukket.

  View
 • Stelton Theo tekande, 1,25 l

  Theo kandens rå stil fremhæves af den sortbrune farve med støbejerns finish. Låg og hank er lavet af bambustræ, som en hyldest til den asiatiske tekultur.

  View
Næste

Om Bodum

BODUM ® er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1944 i København af Peter Bodum. Det lykkedes at positionere BODUM ® på det internationale marked allerede i 1960'erne på grund af det unikke koncept : udvikling af produkter, som er en hyldest til funktionalitet, kvalitet og prisoverkommelighed.

Princippet om form og funktion, lå til grund for Peter Bodums design af vakum kaffebryggeren Santos. Santos blev internationalt anerkendt for sit unikke design og i 50'erne, 60'erne og 70'erne blev det en af ​​de vigtigste kaffebryggere på verdensplan.

I 1974 overtog den 26- årige Jørgen Bodum, grundlæggerens søn, BODUM ® Company med ambitionen om at respektere BODUM ® 's traditioner og kreative arbejde med visionære ideer.

Allerede i 1974, lancerede Jørgen Bodum ​​den første stempelkande - Bistro .

Bodum Bistro

Bistro - Den franske Stempelkande er blevet valgt som den mest miljøvenlige kaffebrygger af de internationale medier, og har været tildelt flere af de mest prestigefyldte internationale og danske designpriser.
Fire år senere, flyttede den nye administrerende direktør Jørgen Bodum, virksomheden til Schweiz for at placere BODUM ® strategisk i Centraleuropa.
BODUM ® begyndte derefter at åbne butikker og shop in shop butikker i byer over hele verden: Paris, København , Zürich, Luzern , Tokyo , New York, Sydney , Okinawa , Auckland og mange flere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelse af dette produkt. Du kan være den første der skriver en anmeldelse ved at udfylde formularen herunder.


Skriv en anmeldelse af Bodum Chambord Tekande Krom 1L:Få nyheder, tilbud, tips og tricks