Information
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få del i alle de gode tilbud!
Vis stor størrelse

Bodum Chambord Tekande Krom 1L

Bodums klassiske Chamborg tebrygger giver fuld kontrol over brygnings processen. 

 

Tekanden har en kapacitet på 1L og er fremstillet med et klassisk krom låg og ramme.


• Perfekt til løse teblade eller teposer 

Flere detaljer

Tilføj til kurv

44-1922-16-6

Om Bodum

BODUM ® er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1944 i København af Peter Bodum. Det lykkedes at positionere BODUM ® på det internationale marked allerede i 1960'erne på grund af det unikke koncept : udvikling af produkter, som er en hyldest til funktionalitet, kvalitet og prisoverkommelighed.

Princippet om form og funktion, lå til grund for Peter Bodums design af vakum kaffebryggeren Santos. Santos blev internationalt anerkendt for sit unikke design og i 50'erne, 60'erne og 70'erne blev det en af ​​de vigtigste kaffebryggere på verdensplan.

I 1974 overtog den 26- årige Jørgen Bodum, grundlæggerens søn, BODUM ® Company med ambitionen om at respektere BODUM ® 's traditioner og kreative arbejde med visionære ideer.

Allerede i 1974, lancerede Jørgen Bodum ​​den første stempelkande - Bistro .

Bodum Bistro

Bistro - Den franske Stempelkande er blevet valgt som den mest miljøvenlige kaffebrygger af de internationale medier, og har været tildelt flere af de mest prestigefyldte internationale og danske designpriser.
Fire år senere, flyttede den nye administrerende direktør Jørgen Bodum, virksomheden til Schweiz for at placere BODUM ® strategisk i Centraleuropa.
BODUM ® begyndte derefter at åbne butikker og shop in shop butikker i byer over hele verden: Paris, København , Zürich, Luzern , Tokyo , New York, Sydney , Okinawa , Auckland og mange flere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelse af dette produkt. Du kan være den første der skriver en anmeldelse ved at udfylde formularen herunder.


Skriv en anmeldelse af Bodum Chambord Tekande Krom 1L:Få nyheder, tilbud, tips og tricks