Information
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få del i alle de gode tilbud!
Vis stor størrelse

DeLonghi 500 ml. afkalkning

Økologisk afkalkningsmiddel til Delonghi espressomaskinerne. Indeholder 500 ml. som lige passer til 4 afkalkninger. På grund af det meget hårde og kalk fyldige vand vi har i Danmark anbefaler vi at man minimum afkalker en gang i måneden.

 

Kan anvendes til alle Delonghi maskiner


Flere detaljer

Tilføj til kurv

49-40002

Indhold

Flasken indeholder 500 ml. hvilket et nok til 4 afkalkninger. Vi anbefaler man min. afkalker sin DeLonghi maskine ca. 1 gang om måneden.

 

Nedbrydnings venligt

Væsken nedbrydes nemt i afløbet og naturen efterfølgende.Læs anmeldelser af DeLonghi 500 ml. afkalkning

Om DeLonghi

De'Longhi har til huse i espressoens hjemland Italien, hvor de verdenskendte maskiner bliver produceret. Firmaet har en lang tradition for at udvikle kaffe- og espressomaskiner, og alle maskiner er skabt til at få et optimalt udbytte af kaffens bedste egenskaber lige fra de ristede bønner til kaffen i koppen.

Maskinerne bliver samlet i hånden, og kommer igennem flere virkelige test inden de afgår fra fabrikken, derfor kan du også opleve at finde kafferester i maskinen hvis du vælger en Delonghi maskine.

De'Longhi karakteriseres af funktionalisme, design og teknik. Der bliver ikke gået på kompromis med noget, og Delonghi lave maskiner som er designrigtige, brugervenlige, moderne, højteknologi og holdbare, inden for alle tre Rigtig Kaffe espressomaskine kategorier:

Semi Automatisk

Automatisk

Super automatisk

2 anmeldelser af DeLonghi 500 ml. afkalkning:

Samlet 0,0 ud af 5 stjener baseret på 2 anmeldelser.

  • 06/08 2014   Lars:

    Hvorfor skal jeres "nedsatte" afkalker koste så meget?Jeg fandt den på nettet til 119 kr. + 59 kr i forsendelse på en anden hjemmeside.
  • 13/03 2015   Anni:

    ja, og i 200 ml er der til 2 gange,men i 500 ml. er der til 4 gange! Nogen, der sælv vælger at måle op?

Skriv en anmeldelse af DeLonghi 500 ml. afkalkning:Få nyheder, tilbud, tips og tricks