Tilmeld dig Pastos nyhedsbrev
Nemox Gelato Pro 1700 Rød ismaskine Vis stor størrelse Til salg!

Nemox Gelato Pro 1700 Rød ismaskine

Nemox Gelato Pro 1700 er til dig der elsker hjemmelavet is og kun vil have det bedste udstyr i dit køkken.

 

Pro 1700 er en solid og flot ismaskine i aluminium med en kapacitet på hele 1,7 liter og indbygget opbevaringsfunktion. Funktionen gør at maskinen holder isen kold og i den rette konsistens efter den er færdig. En portion er klar på kun 20-30 min.

 

Ismaskiner som denne med selvstændig kompressor er super nemme at betjene. Alt efter opskriften er det blot at varme ingredienserne op i en gryde, lad det køle hurtigt ned i køleskabet og så direkte i maskinen.

 

Nemox Gelato Pro 1700 findes også i sølv

 

Flere detaljer

6 999,00 DKK -3 000,00 DKK

 Stk.

25J-36600810

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

Anbefalet tilbehør

 • Nemox 1,7 liters is skål

  499,00 DKK

  Ekstra skålsæt til din Nemox Ismaskine. Med det ekstra skålsæt, kan du sætte isen direkte i fryseren i den skål den laves i, og samtidig lave en ny portion i det ekstra skålsæt.

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Morten Heiberg Glukose sirup

  39,95 DKK

  Denne glukosesirup fra Morten Heiberg er perfekt til når du skal lave din hjemmelavede is.   Glukosesirup hæmmer krystallisering og giver is en cremet og blød konsistens, så du virkelig får en følelse af ægte italiensk gelato. 

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Morten Heiberg Appelsin/Chili Marmelade

  39,95 DKK

  Dessertkokken Morten Heiberg marmelade serie er hurtigt blevet nogle af hans mest populære produkter. Marmeladen sælges både i Danmark og i Japan og har flere gange modtaget guldsneglen fra Slow Food. Prøv f. eks denne variant med appelsin og chili på 375g.

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Lakridssirup 250 ml

  85,00 DKK

  Lakritsfabrikens lakridssirup er baseret på en iransk lakridsrod, som har en dyb, rund og skøn smag.   Brug den i eller ovenpå din hjemmelavede is og imponer dine gæster. Denne sirup er også fantastisk i f. eks din café latte. Dette er en oplevelse som skal prøves!

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Lakridssirup 250 ml

  85,00 DKK

  Lakritsfabrikens lakridssirup er baseret på en iransk lakridsrod, som har en dyb, rund og skøn smag.   Brug den i eller ovenpå din hjemmelavede is og imponer dine gæster. Denne sirup er også fantastisk i f. eks din café latte. Dette er en oplevelse som skal prøves!

  Vis

  Tilføj til kurv

21 produkter i den samme kategori
Forrige
 • Gaggia Gelatiera

  Gelatiera maskinen fra Gaggia er en kvalitets maskine og gør det nemt at lave frisk hjemmelavet is!

  View
 • Nemox Oxiria ismaskine

  Nemox ismaskine udført i kraftigt chrom plast, med en kapacitet på 1,5 liter og en produktionstid på 20-40 minutter. Propellen føres i ingredienserne oppe fra, gør det nemt at komme til den færdig is.

  View
 • Wilfa Vanilje Ismaskine

  Denne ismaskine fra Wilfa fremstiller velsmagende is på blot en time. Du skal blot komme ingredienserne i og starte maskinen - resultatet bliver 1.5 liter cremet is.

  View
 • Nemox Gelato K Tech ismaskine

  Lav velsmagende gelato, sorbet is og frossen yoghurt! Maskinen er udstyret med højtydende køleanlæg og blandings enhed. Kølesystemet er envidere  i overensstemmelse med miljøregulering for beskyttelse af ozonlaget.

  View
 • Nemox Gelato Chef 2200 Rød ismaskine

  Nemox ismaskine, som fås i to forskellige farver. Ismaskinen har en kapacitet på 1,5 liter og en fremstillingstid på 25-35 minutter fra ingredienserne kommer i maskinen

  View
 • Nemox Gelato Pro 1700 ismaskine

  Nemox Gelato Pro 1700 er til dig der elsker hjemmelavet is og kun vil have det bedste udstyr i dit køkken.  

  View
 • Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine

  Lækker ismaskine med indbygget kompressor fra Nemox med en kapacitet på 1,7 liter. Gelatissimo Exclusive er en opdateret model med en ny og forbedret motor. Det bliver en leg at lave hjemmelavet is. Hæld blot ingredienserne i maskinens skål og lad den blande dem sammen og køle dem ned på 20-30 min.

  View
 • Nemox Gelato & Sorbet Art ismaskine

  Nemox Gelato & Sorbet Art har en kapacitet på 1,5 liter og en produktionstid på 25-35 minutter.

  View
 • Nemox Gelato Chef 2200 Hvid ismaskine

  Lækker kompakt ismaskine fra Nemox, som fås i to forskellige farver. Ismaskinen har en kapacitet på 1,5 liter, og kan tage 800 gram ingredienser.

  View
 • Wilfa Isterningmaskine Frostbitt

  Wilfa Isterningmaskine laver hele 70 isterninger i timen og er lille og praktisk. Den passer ind i et almindeligt køkkenskab, hvis du ønsker at gemme den væk, når den ikke bliver brugt. 

  View
 • Delonghi ICK 6000 Ismaskine

  Delonghi ismaskine med plads til 1,2 liter ingredienser, hvilket resulterer i 700 gram velsmagende is.

  View
 • Delonghi ICK 8000 Ismaskine

  Delonghi ICK 8000 er til dig der ønsker en større frihed, når det kommer til at lave is.

  View
 • Nemox Gelato Chef 2200 Rød inkl. ekstra skål

  Nemox ismaskine, som fås i to forskellige farver. Ismaskinen har en kapacitet på 1,5 liter og en fremstillingstid på 25-35 minutter fra ingredienserne kommer i maskinen.   Ismaskiner som denne med selvstændig kompressor er super nemme at betjene. Alt efter opskriften er det blot at varme disse op i en gryde, køle hurtigt ned i køleskabet og så direkte i maskinen.

  View
 • Nemox Gelato Pro 1700 inkl. ekstra skål

  Dette tilbud er inkl. en ekstra skål, som gør det nemmere for dig at lave flere smagsvarianter lige efter hinanden.   OBS OBS. Nemox har lanceret en ny model, derfor leveres ismaskinen i mat sølv. Nyt billede på vej.

  View
 • Nemox Gelatissimo Exclusive inkl. ekstra skål

  Dette tilbud er inkl. en ekstra skål, som gør det nemmere for dig at lave flere smagsvarianter lige efter hinanden. Det bliver en leg at lave hjemmelavet is. Hæld blot ingredienserne i maskinens skål og lad den blande dem sammen og køle dem ned på 20-30 min.

  View
 • Nemox Oxiria inkl. ekstra skål

  Dette tilbud er inkl. en ekstra skål, som gør det nemmere for dig at lave flere smagsvarianter lige efter hinanden.

  View
 • Gaggia Gelatiera inkl. ekstra skål

  Gelatiera maskinen fra Gaggia er en kvalitets maskine og gør det nemt at lave frisk hjemmelavet is!

  View
 • Nemox Gelato Chef 2200 Hvid inkl. ekstra skål

  Dette tilbud er inkl. en ekstra skål, som gør det nemmere for dig at lave flere smagsvarianter lige efter hinanden.

  View
 • Nemox Gelato Pro 1700 Rød inkl. ekstra skål

  Special udgave af Nemox Pro 1700 i Ferrari rød. Dette tilbud er inkl. en ekstra skål, som gør det nemmere for dig at lave flere smags varianter lige efter hinanden.

  View
 • Nemox Gelato & Sorbet Art inkl. ekstra skål

  Dette tilbud er inkl. en ekstra skål, som gør det nemmere for dig at lave flere smagsvarianter lige efter hinanden. Nemox Gelato & Sorbet Art har en kapacitet på 1,5 liter og en produktionstid på 25-35 minutter.

  View
 • Nemox Gelato K Tech inkl. ekstra skål

  Ved at vælge dette tilbud får du en ekstra skål med i pakken. Fordelen ved dette er, at du kan lave flere smagsvarianter lige efter hinanden og at du kan opbevare den ene skål i fryseren imens.

  View
Næste

Nem betjening

Ismaskinen er udstyret med en kraftig motor og en indbygget kompressor, så når du har blandet dine ingredienser sammen, fylder du dem blot i ismaskinen, som køler og rører isen til den er perfekt. Så behøver du ikke putte det i fryseren.

Med til ismaskinen følger tilmed en opskriftsbog og en praktisk isspartel.

 

Holder automatisk isen kold

Nemox Gelato Pro 1700 er udstyret med Nemoxs "overvågningssystem", som holder øje med isen bliver ved med at have den rette konsistens efter den er færdig. Lader du isen stå i maskinen og sørger den selv for jævntlig at køle og røre så isen ikke smelter. Du kan lade isen stå i helt op til 12 timer i maskinen. 

 

Aftagelig skål

Pro 1700 har en aftagelig skål, så rengøringen er meget let. Hvis din aftagelig skål er fyldt, kan du også lave is direkte i ismaskinens inderskål, som sidder fast. Du har også mulighed for at købe flere løse skåle, hvis du skal lave mange portioner.

 

Simpel at bruge - sådan gør du

Ismaskinen fra Nemox er super nem at bruge. Lav hjemmelavet is via disse fem trin:

 1. Hæld en sprit og vandblanding i den yderste skål, som sikrer at skålene ikke fryser sammen og serveringen efterfølgende er nem.
 2. Sæt den inderste skål og propellen i ismaskinen.
 3. Start maskinens kølefunktion og lad den stå i 5 minutter. 
 4. Sæt omrøringen i gang og hæld din helt egen isblanding direkte i.
 5. Efter cirka 30 minutter er isen klar og kan serveres. Tiden afhænger af hvor varm isblandingen er fra start.

 

Fås også i rød special edition

Vil du hellere have Pro 1700 i rød? Så kan du også købe den her:

Nemox Pro 1700 Special Edition • Eltilslutning 220-230V-50Hz
 • Vægt ismaskine 16 kg
 • Kapacitet skål 1,7 L
 • Kapacitet ingredienser 1000 g
 • Fremstillingstid 20- 30 min.
 • Omdrejninger per minut 32 RPM
 • Materiale skål Aluminium
 • Selvstændig kompressor Ja
 • Isspartel medfølger Ja
 • Antal skåle medfølger 1 stk.
 • Reduktionsgear Ja
 • Opbevaringsfunktion Ja
 • Topbetjent propel Nej
 • Strømforbrug (Effekt) 165 W

Om Nemox

Italienske Nemox ligger i den nordlige del af italien i nærheden af Milano og Brescia, hvor der på fabrikken produceres nogle af verdens bedste ismaskiner og espressomaskiner.

Sortimentet går fra ismaskiner uden kompressor og med kompressor til private, og så helt op til super professionelle maskiner til fagfolk og virkelige isfanatikere.

Nemox producerer også espressomaskiner lige fra de helt små til de store professionelle maskiner samt kaffekværne.

Kvaliteten er altid i højeste kvalitet når det kommer fra Nemox. Fabrikken og produkterne lever naturligvis op til de nødvendige EU krav, da alle produkter udvikles, produceres og samlet inden for EU.

Anmeldelser

Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelse af dette produkt. Du kan være den første der skriver en anmeldelse ved at udfylde formularen herunder.


Skriv en anmeldelse af Nemox Gelato Pro 1700 Rød ismaskine:


Få nyheder, tilbud, tips og tricks