Tilmeld dig Pastos nyhedsbrev
Vis stor størrelse

Nemox Gelato Pro 1700 Rød ismaskine

Nemox Gelato Pro 1700 er til dig der elsker hjemmelavet is og kun vil have det bedste udstyr i dit køkken.

 

Pro 1700 er en solid og flot ismaskine i aluminium med en kapacitet på hele 1,7 liter og indbygget opbevaringsfunktion. Funktionen gør at maskinen holder isen kold og i den rette konsistens efter den er færdig. En portion er klar på kun 20-30 min.

 

Ismaskiner som denne med selvstændig kompressor er super nemme at betjene. Alt efter opskriften er det blot at varme ingredienserne op i en gryde, lad det køle hurtigt ned i køleskabet og så direkte i maskinen.

 

Nemox Gelato Pro 1700 findes også i sølv

 

Flere detaljer

Tilføj til kurv

25J-36600810

Anbefalet tilbehør

 • Lakridssirup 250 ml

  85,00 DKK

  Lakritsfabrikens lakridssirup er baseret på en iransk lakridsrod, som har en dyb, rund og skøn smag.   Brug den i eller ovenpå din hjemmelavede is og imponer dine gæster. Denne sirup er også fantastisk i f. eks din café latte. Dette er en oplevelse som skal prøves!

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Lakridssirup 250 ml

  85,00 DKK

  Lakritsfabrikens lakridssirup er baseret på en iransk lakridsrod, som har en dyb, rund og skøn smag.   Brug den i eller ovenpå din hjemmelavede is og imponer dine gæster. Denne sirup er også fantastisk i f. eks din café latte. Dette er en oplevelse som skal prøves!

  Vis

  Tilføj til kurv

Nem betjening

Ismaskinen er udstyret med en kraftig motor og en indbygget kompressor, så når du har blandet dine ingredienser sammen, fylder du dem blot i ismaskinen, som køler og rører isen til den er perfekt. Så behøver du ikke putte det i fryseren.

Med til ismaskinen følger tilmed en opskriftsbog og en praktisk isspartel.

 

Holder automatisk isen kold

Nemox Gelato Pro 1700 er udstyret med Nemoxs "overvågningssystem", som holder øje med isen bliver ved med at have den rette konsistens efter den er færdig. Lader du isen stå i maskinen og sørger den selv for jævntlig at køle og røre så isen ikke smelter. Du kan lade isen stå i helt op til 12 timer i maskinen. 

 

Aftagelig skål

Pro 1700 har en aftagelig skål, så rengøringen er meget let. Hvis din aftagelig skål er fyldt, kan du også lave is direkte i ismaskinens inderskål, som sidder fast. Du har også mulighed for at købe flere løse skåle, hvis du skal lave mange portioner.

 

Simpel at bruge - sådan gør du

Ismaskinen fra Nemox er super nem at bruge. Lav hjemmelavet is via disse fem trin:

 1. Hæld en sprit og vandblanding i den yderste skål, som sikrer at skålene ikke fryser sammen og serveringen efterfølgende er nem.
 2. Sæt den inderste skål og propellen i ismaskinen.
 3. Start maskinens kølefunktion og lad den stå i 5 minutter. 
 4. Sæt omrøringen i gang og hæld din helt egen isblanding direkte i.
 5. Efter cirka 30 minutter er isen klar og kan serveres. Tiden afhænger af hvor varm isblandingen er fra start.

 

Fås også i rød special edition

Vil du hellere have Pro 1700 i rød? Så kan du også købe den her:

Nemox Pro 1700 Special EditionLæs anmeldelser af Nemox Gelato Pro 1700 Rød ismaskine

 • Eltilslutning 220-230V-50Hz
 • Vægt ismaskine 16 kg
 • Kapacitet skål 1,7 L
 • Kapacitet ingredienser 1000 g
 • Fremstillingstid 20- 30 min.
 • Omdrejninger per minut 32 RPM
 • Materiale skål Aluminium
 • Selvstændig kompressor Ja
 • Isspartel medfølger Ja
 • Antal skåle medfølger 1 stk.
 • Reduktionsgear Ja
 • Opbevaringsfunktion Ja
 • Topbetjent propel Nej
 • Strømforbrug (Effekt) 165 W

Om Nemox

Italienske Nemox ligger i den nordlige del af italien i nærheden af Milano og Brescia, hvor der på fabrikken produceres nogle af verdens bedste ismaskiner og espressomaskiner.

Sortimentet går fra ismaskiner uden kompressor og med kompressor til private, og så helt op til super professionelle maskiner til fagfolk og virkelige isfanatikere.

Nemox producerer også espressomaskiner lige fra de helt små til de store professionelle maskiner samt kaffekværne.

Kvaliteten er altid i højeste kvalitet når det kommer fra Nemox. Fabrikken og produkterne lever naturligvis op til de nødvendige EU krav, da alle produkter udvikles, produceres og samlet inden for EU.

2 anmeldelser af Nemox Gelato Pro 1700 Rød ismaskine:

Samlet 5,0 ud af 5 stjener baseret på 2 anmeldelser.

 • 18/08 2012   Per Clausen: 5 ud af 5 stjerner

  Helt i top. Maskinen er let at betjene, og laver super is på 20 min. Det anbefales at benytte lejligheden til at få det gratis ismix sæt med.
  Det giver mange nemme og lækre isportioner, inden man kaster sig ud i og eksperimentere med egne opskrifter. Den larmer en lille smule, men det betyder intet i betragting af hvor god og solid en maskine det er. Alle pengene værd, hvis du er iselsker, og har lyst til at eksperimentere.
 • 01/02 2013   Jes Nielsen:

  Vi har kun brugt den 2 gange indtil nu. Vi fik en god jordbær is lavet efter opskriftsbogens anvisninger. Den var alt for sød efter vores smag, men anden portion uden så meget sukker blev god. Maskinen fungerer fint, men den høje vinge samler isen så meget, at det kommer op over skruen, så man får fedtede fingre, når skålen tages op. Skålen var kun knap halv fyldt, så det var ikke fordi den var overfyldt.

Skriv en anmeldelse af Nemox Gelato Pro 1700 Rød ismaskine:Få nyheder, tilbud, tips og tricks