Information

Tilmeld dig Pastos nyhedsbrev

Fordele

  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Gratis levering Ved køb over 699,-
  • Hurtig levering Direkte fra eget lager
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Showroom i Skanderborg Åbent hverdage kl. 10-17

Ismaskiner

Der er 14 produkter. Se alle »
Ismaskiner med kompressor til husholdning

Der er 3 produkter. Se alle »
Ismaskine pakketilbud

Stort udvalg af ismaskiner

Velkommen til vores store udvalg i ismaskiner. Vi har inddelt udvalget i tre forskellige kategorier, således det er hurtigt og nemt for dig, at få et overblik over hvad du skal vælge.

De små maskiner uden kompressorer fungerer med et fryseelement, som skal ligges i fryseren i 12-24 timer inden du skal lave is. Når elementet er helt frosset sættes det i maskinen, hvor motoren sørger for at ismassen køres rundt imens den køles. Vores mindre modeller egner sig perfekt til mindre ambitiøst hjemmebrug, hvor man gerne ofrer lidt kapacitet for at systemet fylder lidt mindre i køkkenskabet.

Er du mere ambitiøs, og vil du gerne have fuld kontrol over din perfekt-cremede hjemmelavede is, så kommer du ikke uden om en model med kompressor. Først og fremmest undgår du ventetiden ved at skulle have fryseelementet i fryseren. Samtidig sikrer kompressoren, at isen køles jævnt således isen bliver lind og cremet.

Hvis man virkelig vil give sine gæster en dessertoplevelse af de helt store, og holder af et veludrustet køkkenarsenal, så bør man ikke snyde sig selv for at eje en ismaskine med kompressor. Lige nu forhandler vi både modeller fra Gaggia og Gelato, begge mærker der kendes for isenkram i førsteklasses kvalitet, hvor funktionalitet, effektivitet, nem rengøring og et flot design er nogle af nøgleordene.

Skal du lave store mængder is ofte, så er det modellerne til erhvervsbrug du skal have fat i. Her er der virkelig tale om en type isenkram, hvor der er næsten uanede anvendelsesmuligheder, og hvor selv de mest avancerede typer isdesserter kan blive til virkelighed. Drømmer man om at starte sin egen isbod, så er det uden tvivl denne type maskineri man skal have fat på!

Læs meget mere om ismaskinerne og find lækre og spændende opskrifter under vores ”blog & opskrifter”. Er du i tvivl om valg af model, så er du velkommen i vores showroom. Her kan du få et nærmere kig på vores store udvalg i modeller. Samtidigt stiller vi gerne vores lange erfaring indenfor branchen til rådighed, og guider dig gerne i retningen af den helt rigtige type maskine.Få nyheder, tilbud, tips og tricks