Tilmeld dig Pastos nyhedsbrev
Direkte vandtilslutning Jura XS og S Vis stor størrelse

Direkte vandtilslutning Jura XS og S

Direkte vandtilslutning giver mulighed for at Jura Impressa XS eller S maskinerne kan sluttes direkte til vand, og derved undgå at fylde vandtanken.

 

Passer til Jura Impressa XS og S maskinerne.

Flere detaljer

Tilføj til kurv

62110

Om Jura

Schweiziske Jura har siden 1931 produceret automatiske espressomaskiner af højeste kvalitet. Jura beskæftiger sig idag ikke med andre produktgrupper. Jura har derfor haft mange år, og dermed masser af viden, til at forfine teknologien og design bag disse fantatiske espressomaskiner.

Jura fabrikken ligger ved Jura bjergene i Schweiz, i nærheden af Basel.

Filosofien er at bygge maskiner der med et tryk giver en perfekt friskbrygget kop kaffe. Kort fortalt fokuserer Jura på disse tre elementer når de udvikler deres espressomaskiner:

Prisvindende espresso

Alt hvad der kommer ud af maskinerne skal være på højeste niveau, kort fortalt skal en espresso brygget på en jura maskine kunne konkurrere med prisvindende espresso brygninger.

Easy to Use

Det skal være nemt at bruge for alle. Derfor laver Jura også kun maskiner i de to Rigtig Kaffe kategorier Automatisk og Super automatisk.

Design

En Jura espressomaskine laves ikke for at blive gemt væk, den skal kunne stå fremme og pynte i er hvert køkken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelse af dette produkt. Du kan være den første der skriver en anmeldelse ved at udfylde formularen herunder.


Skriv en anmeldelse af Direkte vandtilslutning Jura XS og S:Få nyheder, tilbud, tips og tricks