Tilmeld dig Pastos nyhedsbrev
Nivona CafeRomatica 605 Vis stor størrelse

Nivona CafeRomatica 605

Automatisk espressomaskine fra tyske Nivona, som er super nem at betjene. Den indeholder alle de basale funktioner for en automatisk espressomaskine. Den indbyggede kværn sørger for at den altid brygger med friskkværnede bønner, vandtanken med filtret sikrer frisk vand.

 

CafeRomatica 605 er helt sort med hvid tekst og ikoner, og displayet viser de valgte indstillinger.

 

Flere detaljer

Tilføj til kurv

NICR605

Stor vandtank

Vandtanken i CafeRomatica 605 har kapacitet til 1,8 liter vand, og Nivona's claris filter kan indstalleres direkte i vandtanken. Husk at skifte filtret hver 4-6 uge, alt efter hvor ofte du bruger den.

 

Bønnebeholder og kværn

Espressomaskinens bønnebeholder har plads til 250 gram bønner, som ryger direkte fra beholdere ned i kværnen, således espressomaskinen kun brygger med helt frikskværnede bønner.

 

Mælkesteamer

CafeRomatica har steam-arm, som leverer damp til at kunne skumme mælk direkte i en mælkekande.

 

Nem betjening

Espressomaskinen er nem og simpel at bruge. Med drejeknappen vælger du størrelse mellem 20 og 240 ml. og med knapperne vælger du styrken.

 

Enkelt eller dobbelt

CafeRomatica 605 har to kaffeudløb, og kan derfor brygge en eller to kopper samtidig, alt efter dit ønske.

 

Justerbar kaffestuds

Alle Nivona espressomaskiner har justerbar kaffestuds, som kan flyttes op og ned i i forhold til koppens højde. Den maksimale højde er 14 centimeter.

 

Hele bønner eller malet kaffe

Espressomaskinen har ud over bønnebeholderen og kværnen separat indtag, hvis du ønsker at brygge en eller to kopper med en speciel formalet kaffe.

 

Brugsvejledning findes på følgende sprog:

Engelsk, tysk, hollandsk, polsk og russisk

 

Ordforklaring

* Frirum: Plads der skal bruges hvor maskinen skal installeres, så den kan komme af med varmen og så låg m.m. kan åbnes.

** Bredde mellem udløb fra bryggehovedet: Hvor kaffen løber i koppen har en afstand, så det er nemmere at brygge to kopper på en gang.

*** Dump box kapacitet: Dump boxen er beholderen hvori de brugte, sammenpressede og kværnede bønner opbevares efter brygningen.

**** Pumpetryk: Maskinens teoretiske maximale tryk. Trykket tilpasses automatisk til de optimale 9 bar i brygenheden.Læs anmeldelser af Nivona CafeRomatica 605

 • Frirum (BxDxH) 35 x 52 x 45 cm
 • Vandtank 1,8 L
 • Bønnebeholder 250 g
 • Maks. glas- og kophøjde Maks. 14 cm
 • Materiale Kraftig plast
 • Programmerbare brygge temperature 3
 • Eltilslutning 230 V 50-60 Hz
 • Automatisk sluk funktion Ja
 • Rengøringssystem Ja
 • Lys i koppen under brygning Ja
 • Hele bønner Ja
 • Formalede bønner Ja
 • Maskin kategori Automatisk
 • Display Ikoner
 • Kopvarmer Ja
 • Farve front/ kabinet Sort
 • Dimensioner 26 x 46 x 34 cm
 • Strømforbrug (Effekt) 1400 W
 • Strømforbrug i standby 0 Wh
 • Vægt 10 kg

Om Nivona

Nivona har en klar målsætning at producere verdens bedste espressomaskiner, det gælder ikke blot funktionalitet og teknologi, men også for alle de følelser der ligger i en god kop kaffe.

 

For at espressomaskinerne lever op til Nivona's høje kvalitetskrav, bliver alle espressomaskiner produceret på den legendariske Eugster fabrik i Schweiz, som producere nogle af de aller bedste espressomaskiner i verden. Fabrikken producere blandt andet for Miele, Jura og Nespresso.

 

En Nivona espressomaskine er kendetegnet ved sit slanke og stilrene design, som sammen med den enkelte og hurtige betjening gør alle espressomaskinerne til en sand fornøjelse af have stående i køkkenet. 

 

Espressomaskinerne produceres i tre forskellige serier. En simpel 600 serie som tilhører auto+ familien. 700 serien er helt ny, og både 757 og 767 super automatisk maskiner, med masser af funktioner. Topmodellerne i 800 serien er kendetegnet ved deres helt unikke dobbelte mælkesystem, hvor du med et enkelt tryk kan brygge to kopper cappuccino eller latte.

3 anmeldelser af Nivona CafeRomatica 605:

Samlet 5,0 ud af 5 stjener baseret på 3 anmeldelser.

 • 2013-01-17   Tine Thingholm: 5 ud af 5 stjerner

  Jeg gav min mand en Nivona CafeRomatica 605 i julegave. Han havde i mange år ønsket sig en ordentlig kaffemaskine med luksusfunktioner som kaffebønne-kværn og mælkesteamer, da han sætter pris på kvalitetskaffe. Han blev SÅ glad for den og jeg må indrømme, at han nu drikker 3 gange så meget kaffe herhjemme i forhold til tidligere, men han siger, at han i stedet har droppet den kedelige kaffe på arbejdet ;o) Den er super let at betjene og efter et par uger med den i huset udtalte min mand, at det var den bedste julegave, han nogensinde havde fået, så her er den populær! Samtidigt vil jeg sige, at jeg synes, at man får meget luksus for pengene, når man ellers sammenligner med priserne på andre luksuskaffemaskiner. Ligeledes var det nemt og hurtigt mht. bestilling og levering trods det, at det var lige op til jul.
 • 2013-01-18   Lars: 5 ud af 5 stjerner

  Vi er meget glade for denne maskine. Er meget glad for jeg valgte en maskine med manuel skummer. Da vi skummer op direkte i koppen og derved får varmet det hele op og vi derved ender op med en god varm kop kaffe - i modsætning til de fuldautomatiske, hvor man til ender op med en lidt lunken kop kaffe.
  Eneste minus - nu laver vi alt kaffe på maskinen og det er jo nok ikke så godt for vores kaffebudget ;)
 • 2013-09-11   Jakob Larsen: 5 ud af 5 stjerner

  En super espressomaskine man hurtig bliver dus med.
  Maskinen brygger en rigtig god espresso og en god kop almindelig kaffe, dog er kaffen lavet på formalet kaffe knap så spændende, da den bliver noget tyndbenet... - men med indbygget kaffekværn er der jo alligevel ikke nogen grund til at bruge formalet kaffe ;-)

Skriv en anmeldelse af Nivona CafeRomatica 605:Få nyheder, tilbud, tips og tricks