Information
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få del i alle de gode tilbud!
Kähler Mano Tekande 1,4L Grøn Vis stor størrelse

Kähler Mano Tekande 1,4L Grøn

Denne Kähler Mano tekande har en kapacitet på 1,4L og er fremstillet i grønt glaseret keramik, som sikrer at vandet holdes varmt i timevis. Tekanden er udført i smukke, enkle linjer præcis som de øvrige produkter i Mano-serien.

 

Mano tekanden er en lækker detalje på kaffe- og tebordet, og er en ideel gave til tedrikkeren, som gerne vil nyde sin te og på samme tid sætter pris på smukt design.

 

Kähler Mano serien er en populær og farverig serie i smukke organiske former. Serien er designet af Jeanette List Amstrup, som har formået at skabe en enkel keramikserie, der er unik, når det gælder både design og funktionalitet.

Mano-serien skaber et fantastisk og farverigt kaffe- og tebord, som med sikkerhed vil skabe glæde og smil.

Flere detaljer

499,00 DKK

 Stk.

12f-690296

Leveringstid: 1-3 hverdage

Anbefalet tilbehør

 • Kusmi Te Bouquet de Fleurs

  175,00 DKK

  En blanding af sort te fra Kina, Sri Lanka og Indien aromatiseret med bergamot, citrusfrugter og blomsterblade. Kusmi´s ældste blanding. Tsar Nikolaj II drak regelmæssigt Bouquet de Fleurs nr. 108 helt op til den russiske revolution.

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Kusmi Te Troika

  175,00 DKK

  Troika er et russisk ord, der beskriver en samling af tre ting - her er det den subtile blanding af tre fine citrusfrugter: bergamot, appelsin og mandarin, samt en blanding af sort te fra Kina, Indien og Sri Lanka.

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Kusmi Te Anastasia

  185,00 DKK

  Teen er en eksklusiv Earl Grey blanding, med Kusmis berømte russiske smag - en kombination af kinesisk og sri lankansk sort te, bergamot, citron og appelsinblomster.

  Vis

  Tilføj til kurv

 • Kusmi Te Karamel

  175,00 DKK

  En kinesisk sort te aromatiseret med karamel, der får mundvandet til, at løbe.

  Vis

  Tilføj til kurv

4 produkter i den samme kategori
Forrige
 • Nordic Sense Tekande 1,5L Støbejern

  Nordic Sense tekanden er en kratig og smuk tekande med en kapacitet på 1,5L. Nordic Sense tekanden er en smuk tekande, der vil pynte på ethvert bord!

  View
 • Stelton Emma termokande - te, 1 l. blå

  Emma te-termokanden vinker definitivt farvel til bitter te - det indbyggede smart-filter lukkes med et twist, så teen stopper med at trække. Filteret gør, at tebladene behøver først at blive fjernet, når teen er drukket.

  View
 • Stelton Emma termokande - te, 1 l. grå

  Emma te-termokanden vinker definitivt farvel til bitter te - det indbyggede smart-filter lukkes med et twist, så teen stopper med at trække. Filteret gør, at tebladene behøver først at blive fjernet, når teen er drukket.

  View
 • Stelton Theo tekande, 1,25 l

  Theo kandens rå stil fremhæves af den sortbrune farve med støbejerns finish. Låg og hank er lavet af bambustræ, som en hyldest til den asiatiske tekultur.

  View
Næste
 • Farve Grøn

Om Kähler

Kähler blevgrundlagt i 1839 af pottemageren Herman J. Kähler.

Men Kähler som vi kender det i dag, tager først sin begyndelse da sønnen Herman A. Kähler overtager værkstedet i 1875.

Kähler er i dag ejet af arkitekt Frantz Longhi og visionen for Kähler er at videreudvikle virksomheden med fokus på den kunstneriske arv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelse af dette produkt. Du kan være den første der skriver en anmeldelse ved at udfylde formularen herunder.


Skriv en anmeldelse af Kähler Mano Tekande 1,4L Grøn:Få nyheder, tilbud, tips og tricks