Tilmeld dig Pastos nyhedsbrev
Vis stor størrelse

DeLonghi 500 ml. afkalkning

Økologisk afkalkningsmiddel til Delonghi espressomaskinerne. Indeholder 500 ml. som lige passer til 4 afkalkninger. På grund af det meget hårde og kalk fyldige vand vi har i Danmark anbefaler vi at man minimum afkalker en gang i måneden.

 

Kan anvendes til alle Delonghi maskiner


Flere detaljer

Tilføj til kurv

SER3018

Indhold

Flasken indeholder 500 ml. hvilket et nok til 4 afkalkninger. Vi anbefaler man min. afkalker sin DeLonghi maskine ca. 1 gang om måneden.

 

Nedbrydnings venligt

Væsken nedbrydes nemt i afløbet og naturen efterfølgende.Om DeLonghi

De'Longhi har til huse i espressoens hjemland Italien, hvor de verdenskendte maskiner bliver produceret. Firmaet har en lang tradition for at udvikle kaffe- og espressomaskiner, og alle maskiner er skabt til at få et optimalt udbytte af kaffens bedste egenskaber lige fra de ristede bønner til kaffen i koppen.

 

Maskinerne bliver samlet i hånden, og kommer igennem flere virkelige test inden de afgår fra fabrikken, derfor kan du også opleve at finde kafferester i maskinen hvis du vælger en Delonghi maskine.

 

De'Longhi karakteriseres af funktionalisme, design og teknik. Der bliver ikke gået på kompromis med noget, og Delonghi lave maskiner som er designrigtige, brugervenlige, moderne, højteknologi og holdbare, inden for alle tre Rigtig Kaffe espressomaskine kategorier:

 

Semi Automatisk

Automatisk

Super automatisk

Anmeldelser

Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelse af dette produkt. Du kan være den første der skriver en anmeldelse ved at udfylde formularen herunder.


Skriv en anmeldelse af DeLonghi 500 ml. afkalkning:Få nyheder, tilbud, tips og tricks