Tilmeld dig Pastos nyhedsbrev
Vis stor størrelse

Bryggehovede til Gaggia Titanium

Nyt bryggehovede til Gagia Titanium, specielt til Per Dehn.

Flere detaljer

Om Gaggia

I mere end et halvt århundrede har Gaggia leveret espressomaskiner til både barer og og private. Designet er, som det altid har været, smukt og tidløst med inspiration fra mode, design og kultur

Den 5. september 1938 tager, bartenderen Achille Gaggia (født 1895 ), patent nr. 365.726 på en damp -fri kaffemaskine (forløberen til espressomaskinen som vi kender den i dag). I modsætning til sine forgængere, bruger Gaggias design en revolutionerende stempel mekanisme, som tvinger vand gennem kaffegrums ved højt tryk - det tager 15 sekunder at producere et enkelt espresso skud. Det menes, at ideen til stempel mekanismen kom til Gaggia efter, at han observerede motoren i en amerikansk jeep.

Gaggia begynder, at producere sin første kaffemaskine til brug i barer: Classic. Dens unikke stempel mekanisme frembringer crema - et naturligt lag kaffeolier som ligner skum - på overfladen af kaffen. Dette gør Gaggias espresso ulig noget andet.

Gaggia installerer sine maskiner i barer rundt i Milano ledsaget af enorme skilte i vinduerne, hvor der står; "Caffé crema di caffe naturale" (kaffe fløde fra naturlig kaffe). Og espresso dillen begynder...

I dag producerer Gaggia maskiner inden for alle tre Rigtig Kaffe kategorier:

Semi Automatisk

Automatisk

Super automatisk

Gaggia har stadig det oprindelige mål for øje “At tilbyde en unik nydelse af autentisk italiensk espresso”.

De fleste af maskinerne fra Gaggia er produceret i nærheden af Milano, hvor hovedkontoret ligger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelse af dette produkt. Du kan være den første der skriver en anmeldelse ved at udfylde formularen herunder.


Skriv en anmeldelse af Bryggehovede til Gaggia Titanium:Få nyheder, tilbud, tips og tricks